mobiele straattheateracts 
Verplaatsbaar muzikaal feel good entertainment met een glimlach

Mobiel Theater met Kerstmis

Rond de kerstdagen is het altijd een drukke periode met onze acts. Boek daarom ruim op tijd voor onze straattheateracts die speciaal in de kerstsfeer zijn uitgedost. 


Kerst-Karrewiets speelt alle grote kersthits die bekend zijn bij een breed publiek. De bestuurder speelt met mandoline, elektrische gitaar en drums. Zingend en spelend leuke kerstliedjes op kerstmarkten. Met de donkere dagen is de Kerst-Karrewiets ook nog speciaal verlicht met sfeerlicht. Een swingende Santa achterop maakt het geheel compleet. Uw reclameboodschap kan achterop de lichtkrant worden gezet.


 

Ho Ho Ho! Dit is de omgekeerde wereld! Met het rendier achterop rijdt de Kerstman al spelend in zijn Mixie Miniband! Dit eenmansorkest speelt de gezelligste en mooiste kerstmuziek in een bijzonder ludiek jasje! De Kerstman speelt álle instrumenten zélf, en zingt ook nog een aardig deuntje!Jingle all the way! Dat is wat het pubiek doet bij het zien en horen van deze vrolijke kerstman… Met zijn orgeltje draait hij er lustig op los! Een gezellige Kerstman huren? Alle bekende kerstdeuntjes passeren de revue. De Kerstman is een vrolijke verschijning en natuurlijk wil iedereen met hem op de foto! Laat de kerstman promotiemateriaal uitdelen voor uw zaak, of een kerstgeschenk voor uw klanten. Succes gegarandeerd! Ook is het mogelijk om een fotograaf te boeken. Deze zet al uw klanten op de foto met de Kerstman, welke dan diezelfde avond nog gedownloaded kunnen worden! Deze muzikale kindervriend kunt u ook boeken met accordeon. Al wandelend tussen het publiek strooit hij de ene na de andere kersthit uit zijn mouw!

Santa en Rudolph: Schitterende nieuwe act! De gezellige Muzikale Kerstman zit op de schouders van dit sterke rendier: Rudolph… Al wandelend over uw locatie is deze ludieke kerst-act een prachtig stukje entertainment! Kinderen kijen vol verbazing naar de capriolen van het wandelende rendier en de Kerstman speelt er gezellig op los met zijn accordeon! Jo-Ho! Merry Christmas!

De Dickens Orgelman is een prachtige akoestische en mobiele act. De Draaiorgelspeler, gehuld in een mooi kostuum uit de tijd van Scrooge en Marley, de bekende figuren uit het Dickens verhaal, speelt de mooiste kerstliedjes op een schitterend handgedraaid orgeltje. Het Dickens orgeltje brengt een gezellige sfeer, vooral bij evenementen waar al veel kerstmannen rondlopen. Uiteraard kunt u de Dickens Orgelman combineren met een optreden van de Muzikale Kerstman! Onze professionele Kerstman is een lust voor het oog en brengt gemoedelijke gezelligheid met humor en een kwinkslag! Deze act is multi-inzetbaar en past zich overal gemakkelijk aan. Niet voor niets is het een veelgevraagde act bij Winkelcentra / Kerstacties / Kerstborrels / Uitdelen van de kerstpakketten / Ontsteken van de kerstverlichting etc. etc.